Duapune.com tashmë pjesë e rrjetit të portaleve të punësimit më të mëdha në botë “The Network”

11-05-2016 Ngjarje
duapune.com bëhet e vetme pjesë e familjes së portaleve online the-network.com për Shqipërinë dhe Kosovën, gjatë takimit në Varshavë, Poloni. The-network mbulon rreth 138 shtete, që do të thotë qëduapune.com mundëson postimet e të gjithë klientëve të interesuar për kandidatë për Shqipërinë, Kosovën nga të gjitha shtetet dhe ka akses për postimet e saj në të gjitha portalet e këtyre vendeve.

Photos

Dërgoja një miku

×
Mendimi juaj TREGO HISTORINE TENDE

Përshkrimi

×

job.description

×

Mendimi juaj

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

TREGO HISTORINE TENDE

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×