Trajnimi “Shërbimi i shkëlqyer”

30-03-2016 Ngjarje

DM Consulting Services dhe duapune.com në kuadër të shërbimevenë fushën e Trajnimeve, zhvilluan në datën 12 mars dhe 2 prill 2016 trajnimimet 1 ditore me temë “Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit”. Trajnimet u zhvilluan me Grupe punonjësish të sektorit të shërbimit të Bankës Tregëtare Kombëtare.

Tematikat që u trajtuan konsistonin në shërbim sa më të mirëndaj klientit, qasje dhe komunikim efektiv me klientin, shmangia dhe zgjidhja esituatave konfliktuale, njohja sa më mirë e nevojave të klientit, si dhe diskutim të rasteve reale nga puna e të gjithë të pranishmëve, të cilët shkëmbyen eksperiencën e tyre si dhe mësuan teknika të reja mbi një shërbim më të mirë meklientin. Trajnime të radhës do të vijojë me grupe të tjera të kësaj banke.

Photos

Dërgoja një miku

×
Mendimi juaj TREGO HISTORINE TENDE

Përshkrimi

×

job.description

×

Mendimi juaj

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

TREGO HISTORINE TENDE

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×