Duapune.com në Panirin e Karrierës së UT 2017

27-04-2017 Lajme

Duapune.commorri pjesë në Panairin e Karrierës që u organizua në Fakultetin e Ekonomisë,Universiteti i Tiranës më 20 prill 2017, Tirane. Stafi i Duapune.com këshilloistudentët në hapat e para të karrierrës se tyre se si të krijojnë një profilprofesional dhe si të përshaten sa më mirë me tregun aktual të punës.

Studentet uinformuan mbi profile të punësimit, trajnimeve dhe praktikave të ndryshme qëduapune.com ofron. 

Photos

Dërgoja një miku

×
Mendimi juaj TREGO HISTORINE TENDE

Përshkrimi

×

job.description

×

Mendimi juaj

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

TREGO HISTORINE TENDE

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×