Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit 18 nentor 2017

24-11-2017 Lajme

DM Consulting Services dhe duapune.com përmbyllën me sukses për këtë vit realizimin e seancave të trajnimit me temë “Shërbimi i shkëlqyerndaj klientit” me pjesëmarrje të grupi të fundit nga stafi i Bankës Kombëtare Tregtare BKT në 18 nëntor 2017.

Temat që u trajtuan lidhur me komunikimin me klientin, shmangia e mosmarrëveshjeve dhe keqkuptimeve në komunikim me klientin sipas nevojave konkrete që vetë pjesëmarrësit kërkuan dhe shprehën për zgjidhje gjatë trajnimit.

Pjesëmarrësit ishin interaktivë duke shpërndarë përvojat e tyre dhe duke trajtuar çdo rast të Komunikimit me Klientin. Trajnime të tjera do pasojnë për vitin e ri 2018.

Photos

Dërgoja një miku

×
Mendimi juaj TREGO HISTORINE TENDE

Përshkrimi

×

job.description

×

Mendimi juaj

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×

TREGO HISTORINE TENDE

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.
×